Akupunktura

Zdravljenje z akupunkturo

Težave, ki jih rešuje akupunktura

Naše akupunkturne storitve rešujejo številne različne težave, saj verjamemo, da ni izziva, ki bi bil prevelik za nas.

Z našim strokovnim znanjem in individualnim pristopom vam pomagamo doseči optimalno zdravje in dobro počutje, ne glede na vaše zdravstvene potrebe.

Akupunktura tkm

Nosečnost

Akupunktura lahko pomaga obvladovati simptome nosečnosti, kot so slabost, bolečine v hrbtu in nespečnost, ter spodbuja bolj zdravo in udobno nosečnost.

Depresija

Akupunktura lahko lajša simptome depresije z uravnoteženjem telesne energije, zmanjšanjem stresnih hormonov in izboljšanjem razpoloženja.

Bolečina

Akupunktura lajša bolečino s povečanjem pretoka krvi, zmanjšanjem vnetja in sproščanjem endorfinov, naravnih blažilcev bolečin v telesu.

Stres

Akupunktura učinkovito zmanjšuje stres s stimulacijo živčnega sistema, kar sproži sproščanje naravnih blažilcev bolečin in izboljša splošno duševno počutje.

Hujšanje

Akupunktura podpira napore za hujšanje z izboljšanjem metabolizma, nadzorom apetita in izboljšanjem prebave skozi uravnavanje hormonskega in prebavnega sistema.

Tinitus

Akupunktura lahko pomaga zmanjšati simptome tinitusa z izboljšanjem krvnega obtoka v ušesu in uravnavanjem živčnega sistema za lajšanje zvonjenja ali brnenja.

Ostalo

Akupunktura rešuje številne težave, ki jih ni na tem seznamu. Zato ne odlašajte in se obrnite na nas že zdaj.

Pot do boljšega počutja se prične tukaj

Pričnite pot do svojega zdravje in se naročite na prvi diagnostini pregled.

Kaj pravijo stranke

Moje nezdrave prehranjevalne navade so kazale slabe učinke na mojo prebavo. Ko mi je prebava že močno nagajala sem sklenil spremeniti prehranjevanje. Žal mi v tej točki tudi zdrava hrana ni več pomagala izboljšati prebave. Prijetelj mi je priporočil Center TKM in bil sem navdušen! Z akupunkturo in zelišno terapijo so premagali moje tegobe že po prvih parih obiskih.

Andraž

Moram poudariti, da so moje dolgotrajne želodčne težave izzvenele že po prvi akupunkturi, po vsakem naslednjem obisku je bilo počutje samo še boljše in danes sploh ne vem, da sem težave imela. Poleg akupunkture sem po nasvetu naročila še zeliščne tablete, ki so zelo ugodno vplivale tudi na prebavo. 

Danica

Moj velik problem je bila dolgotrajna kožna plesen, ki se je nisem mogla znebiti približno 18 let, boleče ovulacije in predmenstrualni sindrom, stres, nesproščenost, malo tudi strahovi- panični napadi, tesnoba. Pri vseh teh mojih težavah mi je pomagala akupunktura in zelo sem hvaležna dr. Tanovi.

Jasmina

Naročite se na terapijo

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pravila zasebnosti