O nas

Vodja Center TKM Maša Maruša Cvelbar

Kdo smo

Zgodba o Centru TKM se je začela, ko je lastnica podjetja, Maša Maruša Cvelbar, na Kitajskem pisala diplomsko nalogo za svoj študij sinologije (kitajščine).

Vpisala se je na tečaj kitajske medicine in kmalu zatem se ji je odprla pot v svet akupunkture: začela je delati kot prevajalka pri kitajskemu zdravniku v Ljubljani.

Nekaj let zatem pa je uresničila svoje sanje in odprla lastno ordinacijo v Ljubljani, poimenovala jo je Center TKM. Posebnost ordinacije Center TKM je, da v njej delajo najbolj izkušeni specialisti, ki prihajajo iz Kitajske.

Poleg tega je tudi Maša diplomirala iz študija akupunkture na Nizozemskem, kar ji omogoča poglobljeno razumevanje in izvajanje terapij, pisanje člankov ter predavanje.

STROKOVNO IN PRIJETNO VZDUŠJE

ZADOVOLJNIH STRANK

IZKUŠENI IN PRIZNANI TERAPEVTI

LET IZKUŠENJ

Kaj počnemo

Naši terapevti so akupunkturologi, ki imajo v matični državi status zdravnika. Zaradi dolge prakse imajo najvišji status specialista akupunkturologa, kar obstaja na Kitajskem, saj so pridobili strokovno izobrazbo, opravili strokovne izpite, klinično prakso, napredovanja in profesuro.

Naši akupunkturologi so se v svoji državi že upokojili, vendar so izjemno vitalni, saj jim je na Kitajskem omogočeno, da se upokojijo pri 55 letih (ženske) oz. pri 60 letih (moški).

Poleg tega dobro skrbijo za svoje zdravje in ravnovesje ter to znanje prenašajo na paciente in prevajalce.

Dobro poznajo tudi zahodno medicino, saj so prej delali v velikih bolnišnicah, kjer se zahodna medicina uporablja z roko v roki z akupunkturo, z namenom, da se pri določenem pacientu doseže najboljši terapevtski učinek.

Zelo pomembni del ekipe so tudi prevajalci, ki so diplomirani sinologi in tekoče govorijo kitajsko. Imajo veliko izkušenj z delom s strankami in njihovimi zdravstvenimi težavami.

Skupaj z akupunkturologom ustvarjajo toplo ozračje v ordinaciji, kjer se pacienti sprostijo in brez težav preko prevajalcev komunicirajo z našimi tujimi specialisti.

Naša ekipa

Maša Maruša Cvelbar

Maša Maruša Cvelbar

Akupunkturistka in strokovnjakinja za kitajsko zeliščno medicino

Baohua Tan

Baohua Tan

Zdravnica tradicionalne kitajske medicine

Sofia Cassiano de Medeiros

Sofia Cassiano De Medeiros

Specialistka za TKM

Naročite se na terapijo

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pravila zasebnosti